اخبار

آغاز طرح رصد و پایش نانوایی‌های استان کرمان

در راستای طرح اصلاح اقتصادی، رصد و پایش نانوایی‌های استان کرمان به صورت هدفمند و گسترده‌تر تشدید می‌شود.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری کرمان، دکتر محمدمهدی فداکار استاندار کرمان اول خرداد ماه در کارگروه آرد و نان استان، مراقبت از بازار را با کمک معتمدان و اتحادیه‌ها مورد تاکید قرار داد و اضافه کرد: کیفیت نان به عنوان قوت غالب مردم باید حفظ شود.
وی گفت: در کنار اقدامات سلبی، نانوایی‌هایی که در حوزه بازار و اصناف با کیفیت کالا و انصاف برخورد می‌کنند، مورد تشویق قرار می‌گیرند.
براساس این گزارش، رحمان جلالی سخنگوی ستاد طرح اصلاح اقتصادی در استان کرمان نیز در این جلسه گفت: با توجه به گزارش‌های میدانی و مردمی بنا شده تا نظارت‌ها به صورت هدفمند و گسترده‌تر تشدید شود.
وی بیان کرد: طرح رصد و پایش نانوایی‌ها با پهنه‌بندی استان و شهرستان‌ها براساس تعداد و پراکنش نانوایی‌ها صورت می‌گیرد و تیم‌های بازرسی متشکل از نماینده صمت، غله، تعزیرات، بسیج اصناف و به واسطه راهبری فرمانداری‌ها، نظارت‌ها را انجام می‌دهند.
جلالی خاطرنشان کرد: تیم‌های بازرسی با گزارش‌های میدانی و مردمی به سامانه‌های صمت و تعزیرات، و جهاد کشاورزی کار نظارت و ارزیابی در کیفیت و قیمت و آرد نانوایی‌ها را انجام می‌دهند.
به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، حسین مهرابی سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان نیز در این جلسه گفت: در این طرح طی 10 روز همه نانوایی‌‌ها مورد پایش و رصد قرار می‌گیرند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا