استاندار کرمان:
جشنواره ملی نان، گامی مهم در ترویج فرهنگ مصرف نان است

دومین جشنواره ملی نان، 24 تا 27 مهر ماه با حضور استانهای سراسر کشور در محل بوستان مادر کرمان برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، محمدمهدی فداکار صبح پنجشنبه 12 مهرماه در جلسه هماهنگی برگزاری دومین جشنواره ملی نان در استان گفت: نان قوت غالب ایرانیان است و حجم مصرف آن نسبت به سایر کشورها نیز بسیار بالا است.
وی ادامه داد: فرآیند کاشت، برداشت، تولید آرد، افزودنیها و سبوس تا پخت و مصرف نان یک بحث مفصل است که همه این مراحل نیاز به آموزش دارد و جهاد کشاورزی باید بخشی از آموزشهای لازم را در این زمینه ارائه دهد.
استاندار کرمان بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی نیز میتواند در آموزش مردم برای معرفی نان برتر نقش مؤثری ایفا کند و از تولید نان تا مصرف و نگهداری آن را آموزش دهند.
فداکار افزود: آموزش به مردم در شناخت نانهای مفید و سالم، میتواند به تغییر ذائقه و علاقه نسبت به نان کمک کند و بازار و شیوه پخت را هدایت کند.
استاندار کرمان با تأکید بر اهمیت برگزاری جشنواره ملی نان، گفت: فعالان مرتبط با نان و غذا باید در این جشنواره همکاری کنند.
وی همچنین بر لزوم احترام به نان و ترویج فرهنگ مصرف آن تأکید کرد و گفت: از طریق مدارس باید فرهنگسازی و آموزشهای لازم ارائه شود.
استاندار کرمان پیشنهاد داد که کارگاههای علمی مرتبط با نان برگزار شود و کارشناسان در این زمینه صحبت کنند.
فداکار از لزوم تقویت و معرفی نانوایان فعال سخن گفت و افزود: معرفی نانوایان برتر میتواند به ارتقای کیفیت نان کمک کند.
وی با اشاره به اهمیت این جشنواره برای کل کشور گفت: هماهنگیهای لازم برای دعوت از نمایندگانی از تمام استانها صورت گرفته است.
فداکار به هماهنگی با وزارت خارجه برای دعوت از سازمانهای جهانی اشاره کرد و پیشنهاد داد که از ظرفیتهای سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) که نمایندگی فعالی در ایران دارد، استفاده شود.
استاندار کرمان افزود: این سازمان با 80 سال سابقه در زمینه تغذیه و گندم، میتواند به ثبت این رویداد در تقویمهای جهانی کمک کند.